Spring naar inhoud

Kinderen

**Doe mee aan onze Geweldige Beachvolleybal- en Boksclinics, Gevolgd door een Spetterend Toernooi!**

Ben jij klaar om je sportieve kant te laten zien en een onvergetelijke ochtend vol plezier te beleven? Zo ja, dan mag je onze aankomende Beachvolleybal- en Boksclinics op zaterdagochtend 18 mei niet missen! Iedereen van 6 tot 14 jaar is welkom!

Van 10.30 tot 12.30 uur verwelkomen we jou op ons prachtige strandterrein voor een ochtend vol adrenaline, sportiviteit en gezelligheid. Enthousiaste trainers staan klaar om je de fijne kneepjes van zowel beachvolleybal als boksen bij te brengen. Of je nu je serve wilt perfectioneren of je stootkracht wilt verbeteren, onze clinics zijn een goede gelegenheid om nieuwe vaardigheden te leren en jezelf uit te dagen.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we na afloop van de sportieve activiteiten een heerlijke traktatie in petto voor alle deelnemers. 

En het beste nieuws? Dit alles kost slechts 5 euro om mee te doen! Een geweldige kans om een fantastische ochtend door te brengen, nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf uit te dagen op het strand.

Dus waar wacht je nog op? Trommel je vrienden op en kom op zaterdagochtend 18 mei naar onze Beachvolleybal- en Boksclinics. Schrijf je snel in en bereid je voor op een ochtend vol sportiviteit, plezier en onvergetelijke herinneringen!