Spring naar inhoud

Kinderen

Het gekriebel van zand tussen de tenen in een enorme zandbak, dat kan je kind samen met veel leeftijdsgenootjes ervaren op 2e Pinksterdag tijdens Bommel Beach 2022! Op het terrein van voetbalvereniging N.I.V.O Sparta is de bal dit keer geen voetbal, maar een beachvolleybal! Lijkt je dat wel wat? Dan ben je van harte welkom om je kind in te schrijven voor een echte beachvolleybal clinic, waar hij/zij een training krijgt van een goede beachvolleybal trainer!!

De clinic wordt gegeven op 6 juni, 2e Pinksterdag en start om 10 uur. In de middag spelen ze dan een echt beachvolleybal toernooitje tegen elkaar. Aan het eind van het toernooitje krijgen de kinderen nog een leuke verrassing!

Er is ruimte voor maximaal 40 kinderen (6-12jr.) die in 2 blokken van 20 kinderen (een groep van 6-9jr en een groep van 10-12jr) aan de clinic kunnen deelnemen. Een blok bestaat uit 1,5 uur clinic in de ochtend en ongeveer 2 uur in de middag voor het toernooi. Tijdens de clinic worden de teams gemaakt. De dag eindigt voor de kinderen om 15.30u.

Inschrijven voor de clinic en het toernooi kan via de inschrijfpagina.

We zien de kinderen heel graag 6 juni a.s. met hun blote voeten in het zand en een volleybal in de hand!